تبلیغات
هتل، رزرو هتل - هتل نما زیبا

هتل نما زیبا

سه شنبه 16 اسفند 1390 11:06 ق.ظ

نویسنده : تزیق ژل کرایو لیپولیز
بیشتر رستورانهای مدرن ها باید چك شوند و با ظرافت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید كه آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یك پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست كره ( برای مثال ) ممكن هتل دارای سرپوش نباشد اما فقط به عنوان یك آیتم سپس این رویه ممكن تغییر كند .در گرفتن یك سفارش ممكن هتل ضروری باشد برای یك خدمتكار كه پرس و جو كند ؛ شما مایلید كه چطور پخت شود


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -